Izrada i montaža kružnih i kvadratnih stepeništa

Nudimo vam izradu i montažu kružnih i kvadratnih stepeništa za spoljašnju ili unutrašnju upotrebu, kao i izradu metalnih gazišta, rukohvata za stepeništa i metalnih penjalica, odnosno merdevina.

Kružna ili spiralna stepeništa najčešće se upotrebljavaju u unutrašnjem enterijeru, pogodna zu za male prostore i imaju visok estetski efekat.

Kvadratna stepeništa mogu se koristiti i unutrašnjem i spoljašnjem prostoru i mogu biti kosa ili spratna.

...

Metalne konstrukcije za stepeništa mogu se kombinovati i sa drugim materijalima, tako da gazišta za stepenice mogu biti drvena, granitna, aluminijumska i drugo.

Stepeništa izradjujemo prema zahtevu odnosno dizajnu kupca. Ukoliko niste sigurni koje stepenice po konstrukciji i modelu odgovaraju vašem stambenom i poslovnom prostoru, pozovite nas. Naši iskusni majstori, izaćiće na teren, izvšiti procenu i ponuditi vam rešenje koje je najekonomičnije i najfukcionalnije za vas.

Metalna konstrukcija stepeništa je trajno, ekonomično i efikasno rešenja za vaš stambeni ili poslovni prostor. Pozovite nas i u najkraćem roku izvršićemo procenu troškova i radova i po dogovoru pristupiti izvodjenju radova.

 
 PROIZVODI
BRAVARSKE I VARILAČKE USLUGE
DIZAJN PO VAŠOJ ŽELJI
PROCENA CENE

Pozovite 069 22-60-490, 65 57-68-57-8