Pristupačne cene za postojanost i kvalitet

Na formiranje cene za izradu ograde, kapije, tende od crnog ili kovanog gvoždja, kao i drugih proizvoda, utiče mnogo faktora kao što su: složenost posla, vrsta upotrebljenog materijala i njegova debljina, broj i kvalitet ugradnih elemenata (ukrasni stubići, krugovi, razne kovanice i sl.), kvalitet brava i kvaka, različiti kvaliteti farbe, uslovi za ugradnju i slično.

Medjutim, kod bravarskih radova postoji nepisano pravilo da cena izrade kapije, ograde ili nekog drugog elementa prati cenu upotrebljenog materijala. Ovo pravilo ne može uvek precizno da se upotrebi zbog mnoštva različitog materijala koji se danas koristi, kao i različitih uslova za izradu odnosno montiranje izrađenog elementa. Otuda, cena za ruke majstora može biti niža a nekad i viša od cene materijala. Ipak ovo pravilo ostaje dobar parametar pri gruboj proceni cene za izradu kapije, ograde i drugog proizvoda.

Cene – okvirna procena

 

Dakle, jedini način da se utvrdi tačna cena za bilo koji element koji se izrađuje jeste da nas kontaktirate i iznesete nam vaše zahteve i ideje. Nakon odabira odgovarajućeg materijala i dizajna, naši majstori uzeće precizne mere i izračunati cenu za odabrani proizvod.

Takodje, možemo vam izraditi grafičko rešenje za traženi proizvod i poslati vam ga putem emaila zajedno sa procenom cene i rokova izrade. Pored toga, možete odabrati neki od proizvoda iz naše galerija radova ili nam poslati sliku i dimenzije onoga što vam treba, a mi ćemo vam napraviti specifikaciju troškova izrade.

Pozovite nas da se dogovorimo. Savet, procena radova i ponuda za izradu je besplatna.