Bravarski radovi i usluge

Bravarska radionica “AS” je porodična radionica koja se bravarskim zanatom bavi preko 20 godina. Nalazimo se na Novom Beograd, Surčinski put broj 25. U našu delatnost spada:

 

- Izrada kapija, ograda, gelendera, stepeništa, zaštitnih rešetki, nadstrešnica od cevnih profila i kovanog gvoždja;

- Izrada metalnih konstrukcija, zaštitnih boxeva, reklama, bilborda, polica, nosača, kao i nameštaja od kovanog gvoždja;

- Projektovanje i dizajn kapija, ograda i drugih proizvoda prema zahtevima naručioca.

 

Višedecenijsko iskustvo u izradi i ugradnji kapija, ograda, gelendera i drugih proizvoda od gvoždja i prohroma, garantuje kvalitetan, dugovečan i funkcionalan proizvod koji će se savršeno uklopiti u vaš poslovni ili stambeni ambijent.

U skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima iskusni tim naših majstora osmisliće i izraditi proizvod koji ispunjava sve vaše zahteve.

Prilikom izrade svakog proizvoda iz našeg asortimana vodimo računa o ispunjenosti svih neophodnih uslova za kvalitet i postojanost proizvoda.

To znači da proizvod pre svega mora biti funkcionalan, dakle da vrši svoju namenu, zatim, da bude izradjen od kvalitetnog materijala, pa prema tome i dugovečan, i treće da se svojom estetikom uklapa i ulepšava prostor za koji je namenjen.

I ne samo to, vodimo računa da svakom našem klijentu ponudimo i najekonomičnije rešenje koje ne narušava kvalitet samog proizvoda.

Razlozi zašto da posao poverite nama:

- decenijsko iskustvo;
- precizan i kvalitetan rad;
- besplatna dizajnerska rešenja;
- savremena i kvalitetna oprema i alati;
- kratki rokovi izrade;
- pristupačne cene;
- dolazak, saveti i procena radova je besplatna.

Pogledajte našu galeriju proizvoda, kontaktirajte nas i izložite nam vaše želje i ideje. U najkraćem roku izradićemo ponudu koja vam u svemu odgovara.